Ontmoet je krachtdier

Datum

9 June 2021

Locatie

Sama centrum, Mijnsheerenland

Begintijd

14:00

Eindtijd

15:30

Ga mee op reis en ontdek welk dier jouw krachtdier is!

Krachtdieren zijn dieren die jou kunnen helpen. Ze komen bij je omdat ze jou graag iets willen laten zien, vertellen of leren. Dat kunnen ze heel goed! Als je goed naar ze kijkt en luistert ontdek je de eigenschappen en de kwaliteiten van je krachtdier. Dat zijn de dingen waar ze heel goed in zijn, dat zijn hun krachten.

Alle dieren kunnen een krachtdier zijn. Deze dieren komen zich speciaal aan jou laten zien en vertellen jou dat jij deze krachten ook in je hebt en kunt gebruiken. Krachtdieren zijn er altijd. Ze kunnen je blij maken als je verdrietig bent of je je alleen voelt, ze kunnen je helpen als je iets moeilijks moet doen, maar ze zijn er ook als je iets al heel goed kunt.

In de workshop gaan we met behulp van een verhaal op speelse wijze op zoek. Eenmaal gevonden nemen we het krachtdier mee en gaan we het dier tekenen op een speciale krachtsteen. Daarna onderzoeken we samen waarom dit dier graag bij jou wil zijn.

Je krachtdier ontdekken is leuk, je krijgt er een vriendje bij! Kom jij ontdekken wie jouw krachtdier is?

Locatie: Sama Centrum, Mijnsheerenland
Kosten: Jij krijgt nu 1 euro als je de workshop wilt ontvangen. En je bent vrij om evt. een vrijwillige bijdrage te doen.

Wil je je aanmelden?