Holistische podotherapie

Langdurige voetklachten en wil jij weer op vrije voet bewegen? Loopt het niet zo lekker in je leven en voel jij dat het anders kan? Leef jij al een tijdje op gespannen voet en wil jij weer geaard voelen?

Als holistisch en energetisch (podo)therapeut kijk ik verder dan alleen je fysieke klacht. Naast regulier kijk ik ook energetisch naar jouw voetklachten. Ik kijk samen met jou naar dat wat aan het licht mag worden ten aanzien van van je klacht. Wat wil het jou vertellen?

Tijdens een consult sta jij aan het roer, en worden er alleen dingen gedaan waar jij klaar voor bent. Op onderzoek naar onbewuste verbanden, oplossingen en oorzaken. Zo kun je een thema aankijken en loslaten, in jouw eigen tijd en tempo.

De sessie

In mijn ideale wereld is een wereld waar reguliere zorg en energetisch samen mogen komen. Waar obstakels, klachten en terugkerende patronen worden gezien als een mooi liefdevol proces vol bewustzijnsgroei en waar holistisch werken standaard is.

Een laagdrempelige manier om kennis te maken met opstellingen is als representant bij een familieopstelling. 
Lees hier meer over de workshop. 

Afspraak maken?

Ben je nieuwsgierig geworden, wil je graag een sessie boeken of heb je een vraag? Neem gerust even contact op! Je kunt het onderstaande contactformulier invullen, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op