Individuele Opstelling.

Loopt het niet zo lekker in je leven? Ben je jezelf kwijt? Voel je dat het anders mag maar weet je niet hoe? Leef jij al een tijdje op gespannen voet en wil jij weer grond onder je voeten voelen? Fysieke klachten en kun je niet meer vooruit bewegen? Valt het moederschap je zwaar en wil je hier in veranderen? Was je bevalling een traumatische ervaring? 

In een individuele opstelling kijken we samen naar dat wat aan het licht mag worden ten aanzien van van je vraag/thema. Wat wil het jou vertellen.

Tijdens een opstelling sta jij aan het roer, en worden er alleen dingen gedaan waar jij klaar voor bent. Op onderzoek naar onbewuste verbanden, oplossingen en oorzaken. Zo kun je een thema aankijken en loslaten, in jouw eigen tijd en tempo.

 

De sessie

De sessie duurt ongeveer 90 minuten. De kosten voor de sessie bedragen 79,- euro. 

Mijn ideale wereld is een wereld waar reguliere zorg en energetisch samen mogen komen. Waar obstakels, klachten en terugkerende patronen worden gezien als een mooi liefdevol proces vol bewustzijnsgroei en waar holistisch werken standaard is.

Een laagdrempelige manier om kennis te maken met opstellingen is als representant bij een familieopstelling. 
Lees hier meer over de workshop. 

Afspraak maken?

Ben je nieuwsgierig geworden, wil je graag een sessie boeken of heb je een vraag? Neem gerust even contact op! Je kunt het onderstaande contactformulier invullen, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op