KRACHTWEZENS.

Hallo krachtwezen, wat leuk dat je hier bent!

Ga jij met mij op avontuur? Regelmatig organiseer ik leuke workshops en activiteiten waarin we lekker gaan ontdekken en spelen. Dit altijd in kleine groepjes, zodat er genoeg individuele aandacht is.

Neem een kijkje in de agenda voor de eerst volgende activiteit en klik op de activiteit voor meer informatie of om in te schrijven.

Voor de ouders

Elk kind is een uniek krachtwezen. Uitgerust met eigen talenten. In de trainingen/activiteiten wil ik ruimte bieden voor het kind om helemaal zichzelf te ontdekken op een speelse manier. Eigenlijk een soort me-time, yoga momentje, maar dan voor kinderen. Zoals jij als geweldige ouder daar behoefte aan hebt, bied ik ook een me-time momentje voor het kind.  

"In de kern is alles aanwezig. Laat kinderen hun eigen kracht ontdekken en ze hebben de bouwstenen voor een mooi leven"

Peuteryoga

Yoga voor peuters?
Ja peuteryoga is een speelse vorm van yoga voor kindjes van 1,5 tot 4 jaar. Elke week is er een nieuw fantasierijk avontuur wat ze stimuleert op onderzoek uit te gaan. Aan de hand van een verhaal doen we yogaoefeningen, dans, massage en creatieve dingen.  We maken plezier, zijn actief bezig en leren ook te ontspannen.

Elke les is er weer een ander thema en verhaal. Door aandachtig met het lichaam bezig te zijn, leren peuters zichzelf en hun lichaam beter voelen. Lijkt het je leuk een keer mee te doen? Meld je aan via onderstaande kalender of stuur een mail.

Locatie: Sama centrum Mijnsheerenland
Kosten: blok €60,- euro (8 lessen)

*Latere instroom mogelijk, dan worden de kosten verrekend.
*1 ouder/verzorger is welkom

Kalender

december 2021
madiwodovrzazo
29
30
1
2
3
4
Peuter yoga
Peuteryoga blok (les 6)
5
6
7
8
9
10
11
Peuteryoga
Peuteryoga blok (les 7)
12
13
14
15
16
17
18
Peuter yoga
Peuteryoga blok (les 8)
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Peuter yoga
Peuteryoga Inhaalles
29
30
31
1
2