Me & Mom.

Moederschap, een van de mooiste, maar ook meest intensieve en life-changing periodes uit het leven van een vrouw. Een wezentje dat uit samen is ontstaan en zich nestelt in je baarmoeder. Totdat jij met je vrouwelijke oerkracht samen het wezentje ter wereld brengt. Iets magisch waarbij de liefde voor je kindje onvoorwaardelijk is.

Iets waar ik me echter na mijn eigen bevalling en nu nog steeds over verwonder is dat alles is ingericht op de periode conceptie tot 6 weken na de bevalling en dat pre-conceptie en de postpartum periode nog ondergeschoven kindjes zijn. Terwijl juist dán de behoefte aan verbinding zo groot is. Verbinding met jezelf, verbinding met andere moeders en verbinding met jezelf, moeders én de kleine.

Een oergevoel wat voor mij passend voelt, maar wat ik niet kon vinden. Alsof onze onze westerse maatschappij meer uitgaat van zelfredzaamheid en individualisme en alles binnen het gezin te doen.

Na een mooi gesprek met lieve collega en zwangerschapscoach Corina van Oudheusden – van Seters van https://www.mybabybliss.nl/
wisten wij beiden dat wij hier iets mee wilden doen. Bijeenkomsten starten in de Hoeksche Waard voor mama’s die deze behoefte met ons delen!

Mama’s die ruimte en verbinding zoeken voor zichzelf. Om te delen, om te helen, om te zijn en om te spelen. Om te verbinden.

Data

Wat gaan we doen?
Laten we beginnen bij je bevalling. Voor de een is het de krachtigste ervaring uit hun leven. Voor de ander een traumatische ervaring met verdriet en telleurstelling. Welke ervaring je ook hebt meegemaakt er is weinig ruimte voor de verwerking van je baarproces. Je staat inmiddels non stop aan als kersverse moeder en tijd voor jezelf is er een stuk minder.
Maar juist de verwerking van dit proces is essentieel in het moederschap, in verbinding met jezelf en in verbinding met je kindje.

Me&Mom
Een plek om bij jezelf thuis te komen in deze nieuwe fase van je leven. Een plek waar er tijd is voor jezelf. Waar we als moeders samen komen en stilstaan bij de bevallingservaringen. Waar we vertragen en de ontspanning opzoeken middels oefeningen. Waar we delen, helen en spelen. We doen opdrachten met creatieve expressie en bewegen en in de laatste les staat de verbinding tussen jou en je kindje centraal staat en mag je kleintje ook meenemen

Tijd: zaterdagochtend 10.30-12.00
Data: 25 maart, 8 april, 22 april, 6 mei en 20 mei
Locatie: In de barn, Molendijk 61C, s-Gravendeel
kosten: 125 euro
Aanmelden: Via onderstaand contactformulier

It takes a village to raise a child. Here to be the village

Contact

Ben je nieuwsgierig geworden, wil je graag een sessie boeken of heb je een vraag? Neem gerust even contact op! Je kunt het onderstaande contactformulier invullen, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op

06 4039 9279

Linda@connectingfootsteps.nl

KvK: 74078062