Linda.

Mijn naam is Linda van der Helm en ik ben een intuïtief, spiritueel, holistisch, actief, nieuwsgierig, creatief, speels mens met een hond. Ik houd van natuur, van buiten, van dieren, van de zon, van bewegen, maar ook van vertragen.

Ik zie jou totaal en het is mijn passie om mensen te begeleiden naar verbinding met hun hart, hoofd en ziel. De eigen-wijsheid, eigenheid en eigen reis naar bewust-zijn.

Als ik een ding zelf en als podotherapeut heb mogen ervaren, is dat het lichaam nooit liegt en het juist een prachtig instrument is. Hoe pijnlijk of rot we ons soms daarin voelen, het is ons voertuig.

Wanneer obstakels niet uit de weg gaan, wil het ons echt iets vertellen. Alles is energie. Ik hoef mij er alleen maar mee te verbinden. Eerst voelen, dan doen. Jij bent perfect, jij bent uniek!

Ik sprong in het onbekende

Ik dacht echt dat ik veel wist over voeten als podotherapeut, maar dat was niet de waarheid. Na de 4 jarige opleiding tot podotherapeut, de 2 jarige specialisatie tot sportpodotherapeut en nog veel meer cursussen, dacht ik toch echt redelijk veel te weten. Maar wat had ik daaraan? Ik handelde vanuit m’n hoofd, het geleerde kader en niet mijn hart, waar ik zoveel voelde. 
 
Ik zat vast in het hokje terwijl mijn gevoel al lang zei: “kijk eens verder, ga op avontuur”. Innerlijk wist ik “er is meer”, maar het duurde even voordat ik dat durfde te volgen en de stap naar het onbekende nam.
 
Op een gegeven moment kon ik er niet meer omheen. Fysieke klachten, vermoeidheid, leeg zijn. Ik begon te luisteren en sprong. Ik wilde het anders doen en op mijn manier. 

Het avontuur van Connecting Footsteps begon op 22-02-2019.

Eigenwijs.

Ik leefde volledig hoofdgestuurd en mijn lichaam gaf net zo lang signalen dat ik er wel naar moest luisteren.

“Zeg je voelt zoveel nu, zul je daar niet eens iets eens gaan doen?”

En daar begon ik de kracht van mijn eigen wijsheid en zelfhelend vermogen te ontdekken.

Van fysiek, naar mentaal, naar emotioneel, naar spiritueel, naar energetisch. Zo mooi om te ontdekken buiten de kaders! Vertrouwen op het niet weten en het laten ontstaan.

"Your feet will bring you where your heart is."

Aanbod

Aanbod

Blog

Blog

Afspraak

maken

E-boek

Een van mijn leraren schreef: “Geef altijd door wat je ontvangen hebt. Wanneer we dit allen samen doen tillen we het geheel op. We worden allen opgetild en kunnen zo verder groeien.” De lessen die je leven je leert zijn als kostbare parels. Hou de mooiste parels nooit voor jezelf maar geef ze door”.

Geluk bij een ongeluk(kige blessure)
Een e-boek waar ik een jaar geleden mijn proces verwerkte tot tips en tools.

Daarom deel ik het nu met enige vertraging alsnog: Geluk bij een ongeluk(kige blessure) Je kunt het geheel gratis en vrij downloaden op:

Download hier het boek

*De opdrachten in het boekje kun je scannen met een QR-code. 

Geluk bij een ongeluk(kige blessure)