Voetopstelling

Wil jij weer op vrije voet kunnen bewegen? Leef jij al een tijdje op gespannen voet en wil jij weer grond onder je voeten voelen? Langdurige voetklachten waardoor je niet meer vooruit kunt bewegen? 

Middels een (energetische) voetopstelling krijg je inzicht in de onderliggende oorzaak en boodschap van je klacht. Wat wil het je nu eigenlijk vertellen? Dat wat aan het licht mag worden ten aanzien van van je vraag/thema wordt inzichtelijk. 

Tijdens een opstelling sta jij aan het roer, en worden er alleen dingen gedaan waar jij klaar voor bent. Op onderzoek naar onbewuste verbanden, oplossingen en oorzaken. Zo kun je je voetklacht aankijken en loslaten, in jouw eigen tijd en tempo.

De sessie

Of het nu in de natuur of liever in een praktijkruimte is, de keuze is aan jou.

Sessie in de natuur:
In de natuur zijn is helend en aardend. We beginnen met een wandeling en stoppen op een door jouw uitgekozen plek om een voetopstelling neer te zetten. Vervolgens sluiten we af met een drankje en wat lekkers.

Sessie in de praktijk:
Wellicht wil jij liever je opstelling in een rustige kamer. Ook dat is zeker mogelijk.  

De sessie duur: 90-120 minuten.

Introductiekorting:
Om meer mensen te laten ervaren wat een voetopstelling is, hanteer ik een kortingstarief  slechts 69 euro.

 

Afspraak maken?

Ben je nieuwsgierig geworden, wil je graag een sessie boeken of heb je een vraag? Neem gerust even contact op! Je kunt het onderstaande contactformulier invullen, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op